آیا روغن زیتون برای پخت و پز مناسب است؟

آیا روغن زیتون برای پخت و پز مناسب است؟

آیا روغن زیتون برای پخت و پز مناسب است؟

روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست (خواص روغن زیتون)

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول‌ها)، چربی‌های غیر اشباع است که می‌تواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد.

 

روغن زیتون بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟

زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین‌تری نسبت به دیگر روغن‌ها است (نقطه ای که روغن در آن دود می‌کند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است). وقتی روغن زیتون به این نقطه می‌رسد مزایای آن شروع به کاهش می‌کند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن می‌شود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز می‌کنید روغن زیتون را کنار بگذارید.

البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است.

 

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید    چرا روغن زیتون مصرف کنیم؟

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری