درمان به کمک سیب سبز
با مصرف سیب سبز ویتامینها و املاح معدنی زیادی به بدنتان میرسانید و موجب پیشگیری از بروز انواع بیماریهای قلبی و عروقی خواهید شد و بدنتان را از شر آنها در امان نگه خواهید داشت.
در ادامه از ویژگیهای مصرف این میوه پر خاصیت بیشتر خواهیم گفت.
سیب سبز میوهای غنی از ویتامینهای A، C و K، و منبع غنی از آهن، پتاسیم، کلسیم، آنتی اکسیدانها و فلاوونوئیدهاست. همواره فوائد سیب قرمز به خاطر کمک به هضم غذا و کاهش فشار خون بالا مورد توجه کارشناسان و پزشکان بوده و اشاره کمتری به سیب سبز شده است. در ادامه به فواید خارق العاده این میوه سبز اشاره میشود.
بهبود سلامت ریه
مطالعات نشان داده اند که خوردن منظم سیب سبز به خاطر منبع غنی فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماری آسم را کاهش میدهد. محققان ادعا میکنند فلاوونوئیدها با کاهش ریسک بروز آسم مرتبط هستند. همچنین مشخص شده است که سیب سبز ریسک سرطان ریه در زنان را تا 21 درصد کاهش میدهد.
پیشگیری از بروز لخته خون
سیب سبز حاوی ترکیبات شیمیایی موسوم به روتین است که میتواند از تشکیل لختههای خون پیشگیری کند. روتین میتواند عملکرد آنزیمهای تسهیل کننده تشکیل لخته خون را متوقف سازد. از این رو به گفته محققان، این میوه به مقابله با بیماری قلبی و سکته کمک میکند. مصرف یک لیوان آب این میوه سبز یا خوردن یک سیب سبز کامل به حفظ سلامت بیشتر شما کمک میکند.
تقویت متابولیسم
سیب سبز بسیار برای فرایند هضم غذا مفید است. از بروز نفخ پیشگیری کرده و مواد سمی را از معده خارج میکند. از آنجائیکه سیب سبز حاوی فیبر است روند هضم را تسهیل میسازد و در نتیجه روند متابولیسم تقویت میشود.
بهبود سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان
سیب سبز منبع غنی پتاسیم، ویتامین K و کلسیم است که خوردن آن، بسیار برای زنان مفید است. مطالعات نشان میدهد که ویتامین K به پیشگیری از پوکی استخوان در زنان کمک کرده و موجب بهبود سلامت استخوانهای آنها میشود.
مقابله با پیری زودرس پوست
از آنجائیکه سیب سبز منبع خوب ویتامین C، ویتامین A و آنتی اکسیدان هاست، به مقابله با علائم پیری زودرس پوست کمک کرده و سلامت ظاهر پوست را حفظ میکند.
تقویت بینایی
از آنجائیکه این میوه سبز حاوی ویتامین A است، قدرت بینایی را حفظ کرده و حتی از آن حفاظت میکند.
مفید برای دیابت
از آنجائیکه سیب سبز حاوی میزان قند کمتر و مقدار بیشتر فیبر در مقایسه با سیب قرمز است، برای کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 مناسب است. البته به خاطر داشته باشید برای حفظ فواید این میوه، پوست آن را نکنید.
پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
با مصرف سیب سبز و سایر مواد خوراکی غنی از فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی تا 35 درصد کاهش مییابد. مطالعات نشان داده اند زنانی که هر روز هر دو نوع سیب قرمز و سبز را میخورند، ریسک بروز حملات قلبی در آنها 13 تا 22 درصد کاهش مییابد چراکه این میوه دارای توانایی کاهش سطح کلسترول بد نیز هست.
دیدگاه شما