کپسول درموبلا هدر تخفیف اول موبایل شهریور ۰۳

مقاوم کردن ناخن ها در برابر شکستن

مقاوم کردن ناخن ها در برابر شکستن

مقاوم کردن ناخن ها در برابر شکستن

با چه روش هایی می توانیم از ناخن هایمان مراقبت کنیم؟ چه عواملی در شکستن ناخن ها تاثیرگذار هستند؟ پیشنهادات و توصیه های پزشکی موثر در این زمینه کدامند؟ تقویت ناخن ها با چه روش هایی امکانپذیر خواهد بود؟ ناخن های شکننده به چه درمان هایی نیاز دارند ؟خطر شکستن را چگونه می توانیم از ناخن ها دور کنیم ؟

محافظت از ناخن ها زمانی که می‌خواهید آن‌ها را بلند کرده تا برای یک مانیکور زیبا هزینه کنید، اهمیت زیادی پیدا میکنند. ناخن های شما هر روز در خطر شکستن هستند. برای قوی و سالم نگه داشتن ناخن هایتان کمی به آن‌ها رسیدگی کنید.

دستورالعمل نگهداری از ناخن ها

۱. از ناخن هایتان بعنوان ابزار استفاده نکنید! نگه داشتن، باز کردن و خراشیدن چیزها توسط آن‌ها باعث می‌شود تا کم کم ناخن هایتان بشکنند یا پوسته بیندازند.
۲. زمانی که گردگیری میکنید یا در حال رسیدگی به گل و گیاهتان هستید، دستکش دست کنید. اکثر مواد شیمیایی خانگی برای ناخن های شما ضرر دارند، و هر چیز مضری ناخن شما را به سمت شکستن هدایت می‌کند.
۳. ناخن های خود را نجوید و لاک ناخن های قدیمی خودتان را نتراشید. با این کارها ناخن های شما ضعیف و شکننده می‌شوند که شانس شکستن آن‌ها را افزایش خواهد داد.
 
مقاوم کردن ناخن ها در برابر شکستن
 
۴. لاک ناخن رنگی یا بی‌رنگ بزنید. یک لاک ساده به حفظ رطوبت ناخن هایتان کمک میکند. حتی انواع لاکی هم وجود دارد که مخصوص قوی‌تر کردن ناخن های شما طراحی شده اند. لاک خود را پس از یک هفته پاک کرده و دوباره یک لاک تازه به آن بزنید. از پاک کردن لاک ناخنتان با استون دوری کنید، استون ناخن هایتان را خشک می‌کند.
۵. دستانتان را دو بار در روز، مرطوب کنید، و لوسیون یا کرم مرطوب کننده ی خود را به ناخن ها و پوست اطراف ناخنتان نیز بمالید. ناخن ها به اندازه ی پوست به مرطوب کننده احتیاج دارند. پس از شستن دست‌ها و یا پاک کردن لاک ناخن هایتان دوباره به آن مرطوب کننده بمالید.
۶. یک رژیم غذایی سالم داشته باشید. به مقدار زیادی پروتئین مصرف کنید و غلات سبوس دار و سبزیجات را نیز برای آهنی که دارند فراموش نکنید. شیر و تخم مرغ هم علاوه بر پروتئین دارای زینک نیز هستند. بیوتین و ویتامین ب-کمپلکس هم بعنوان مکمل غذایی علاوه بر ناخن هایتان برای موی شما نیز مفید است.
نکته:
  •  اگر از محصولات سفت کننده ی ناخن استفاده می‌کنید، از آن‌هایی که دارای تولوئن سولفونامید یا فرمالدئید هستند دوری کنید. این مواد می‌توانند پوست شما را ملتهب کنند.
  •  اگر ناخن های شما با این مراقبت ها هنوز شکننده هستند و درمان نمی‌شوند، احتمال وجود یک مشکل پزشکی می‌رود. اگر ضعیف بودن ناخن هایتان، لکه یا خط‌های سفید رنگ، زرد شدن ناخن یا مشکلات دیگری شما را نگران کرده حتما به پزشک خود رجوع کنید.

این مقاله را دوست داشتید؟ آنرا به اشتراک بگذارید

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری