تاثیر اینوفولیک در بارداری
اینوفولیک کمک به تقویت بارداری در خانمهایی که مشکل تخمک گذاری و پلی کیست دارند تجویز میشود. علاوه بر آن برای افرادی که مشکلاتی مانند تنبلی تخمدان، کم خونی، فشار خون بالا، و دیابت دارند بسیار مفید است شکل دارویی اینوفولیک ساشهای میباشد. ما در این مقاله به تاثیر اینوفولیک در بدن خانمها میپردازیم.
آنچه در این مقاله به آن میپردازیم:
- ترکیبات داروی اینوفولیک
- ویژگیهای اینوفولیک
- نحوه استفاده و مصرف ساشه اینوفولیک
- پاسخگویی به سوالات شما
ترکیبات داروی اینوفولیک
مکمل اینوفولیک متشکل از ترکیب دو ماده به اسم میواینوزیتول و فولیک اسید میباشد که هر کدام کارایی و عملکرد متفاوتی دارد که در ادامه به آن میپردازیم:
میواینوزیتول: این ماده در واقع یک قند میباشد که به طور طبیعی در بدن هر انسانی یافت میشود کار این ماده به این شکل میباشد که به مولکولهای مختلف همانند انسولین اطلاعرسانی کرده و برای بدن ضروری میباشد. میواینوزیتول به عنوان یک مکمل رژیمی قبل از زایمان است همچنین این ماده از دیابت دوران بارداری دور میکند خانمهایی که در دوران باردای مبتلا به دیابت میشوند در معرض خطر بالاتری نسبت به افراد دیگر هستند. نوزادانی که مادرشان مبتلا به دیابت هستند، نسبتا دارای جثه بزرگتری هستند که همین امر باعث آسیب به نوزاد از بدو تولد میشود این نوزادان در معرض خطر ابتلا به دیابت در کودکی و جوانی قرار دارند. این ماده در غلات، سبزیجات، ذرت و گوشت قرمز وجود دارد.
فولیک اسید: همانطور که میدانید فولیک اسید از خانواده ویتامین گروه B میباشد وجود این ویتامین در بدن کمک به تقسیم و تکثیر سلول بدن کرده و بسیار مهم میباشد علاوه بر آن فولیک اسید از بروز ناهنجاریهای سیستم عصبی جنین دوری میکند و کیفیت تخمکها را افزایش میدهد. این ویتامین برای سیستم عصبی، کم خونی و همچنین یاختههای عصبی بسیار حیاتی و مهم است. فولیک اسید به شما کمک میکند تا از بیماری قلبی، نقصهای مادرزادی، پوکی استخوان و همچنین سرطان دور بمانید. فولات به طور طبیعی در بیشتر مواد غذایی وجود دارد و فولیک اسید شکل ساختگی ای ویتامین میباشد. این مواد غذایی فولات به شدت بالایی دارند
محصولاتی چون:
سبزیجاتی مثل اسفناج، برگ شلغم، بروکلی و کاهو، مارچوبه، بامیه، میوههای مثل موز، ملون، لیمو. لوبیا، قارچ، گوشت جگر، آب پرتقال و آب گوجه فرنگی، آرد، سویا، نخود چشم سیاه، لوبیا قرمز، بادام زمینی، کدو تنبل، سبوس برنج، عدس و کدو حلوایی.
ویژگیهای اینوفولیک
- کمک به باروری
- کنترل قند خون
- کاهش فشار خون
- کمک به کاهش وزن
- کمک به وقوع تخمکگذاری
- کمک به منظم شدن زمان قاعدگی
- موثر در درمان آکنه و موهای زائد
- مدیریت کردن دیابت در دوران بارداری
- کیفیت بهتر و افرایش تخمکهای سالم
- جلوگیری از بروز دیابت در حین بارداری
- جلوگیری از بروز دیابت در حین بارداری
- کاهش علائم یائسگی به ویژه در خانمهایی که چاق بوده و یا اضافه وزن دارند
نحوه استفاده و مصرف ساشه اینوفولیک
استفاده از این محصول بسیار راحت میباشد به این گونه که محتویات یک عدد ساشه اینوفولیک را در یک لیوان حل کرده و میل کنید. توصیه میشود روزی دو عدد اینوفولیک را با معده خالی و 30 دقیقه قبل از وعدههای غذایی میل کنید.
عوارض مصرف ساشه اینوفولیک
مکمل اینوفولیک تا کنون عوارض جانبی خاصی به همراه نداشته است اما مصرف بی رویه و بیش از حد از این محصول باعث حالت تهوع، استفراغ، اسهال ایجاد میشود. اینوفولیک در دوران بارداری عوارض و خطر جدی برای مادر و جنین ایجاد نمیکند.
پرسشهای شما
آیا مصرف اینوفولیک از دیابت حین بارداری جلوگیری میکند؟
برخی از خانمها ممکن است که سابقه دیابت در بارداری قبلی، سابقه خانوادگی و ... بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت در دوران بارداری میباشند. مصرف این مکمل در بارداری ممکن است از بروز همچین احتمالی دوری کند.
عوارض مصرف این دارو چیست؟
مصرف زیادهروی از این دارو باعث دل درد، حالت تهوع و بیرون روی میشود که به صورت خفیف نمیباشد و جای نگران کننده نیست.
مصرف این مکمل در دوران بارداری بی خطر است؟
این مکمل در جلوگیری و درمان دیابت موثر میباشد شرکت سازنده این مکمل مصرف اینوفولیک در دوران بارداری را بی خطر اعلام کرده. اما بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
نیایش مشاک
کامل بود ممنون از شما
مریم ادبی
خیلی کامل بود ممنون از شما