موادی که باعث سم زدایی بدن میشوند+دستوالعمل تهیه
موادی که باعث سم زدایی بدن میشوند+دستوالعمل تهیه به گزارش دکتر لوکس: مواد سمی مانند آمونیاک، اسید لاکتیک و هموسیستئی برای بافتهای بدن مضر هستند و همه سیستمهای بدن سعی میکنند اونها رو دفع کنند. یکی از مهمترین کارها برای دفع سموم رسوندن آب کافی به بدن و افزایش مصرف مایعاته. مصرف زیاد چای و قهوه باعث میشه اکثر افراد نوشیدن آب رو فراموش کنند. غافل از اینکه هیچ نوشیدنی دیگهای جای آب رو نمیگیره. آبمیوههای مختلف تا حدی میتونن این کمآبی رو جبران کنند. بهتره آبمیوههایی مصرف کنید که داخل ونها ویتامین سی وجود داشته باشه چون ویتامین Cیکی از موادیه که میتونه باعث دفع سموم از بدن بشه. در این مطلب چند نوشیدنی مفید برای سمزدایی رو به شما معرفی میکنیم. معجون هندوانه این نوشیدنی برای رفع عطش، انتخاب بسیار خوبیه. هندوانه، حاوی مادهای به نام سیترولین هست. این ماده یک اسیدآمینه است که به بهبود عملکرد کبد و دفع آمونیاک از کبد کمک میکنه.
همچنین وجود نعناع ادر این آبمیوه، باعث برطرف شدن گرفتگیهای عضلانی میش روش تهیه نصف لیوان هندوانه رو همراه سه عدد برگ نعناع در بطری بریزید. یک لیتر آب رو به مواد اضافه کنید و اون رو به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. پس از این مدت آب طعمدار رو بنوشید. معجون توتفرنگی توت فرنگی یکی از بهترین میوهها برای دفع سم از بدنه. این میوه خاصیت آنتی اکسیدان داره و میتونه باعث بهبود عملکرد متابولیسم بدن و خروج مواد زاید از بدن بشه. توت فرنگی به دلیل ماهیت ضد التهابی، در زیباسازی و شفافیت پوست صورت نیز تاثیر مثبتی داره. روش تهیه ۱۵۰ گرم توتفرنگی خرد شده رو در کنار دو عدد برگ رزماری تازه و مقدار بسیار کمی نمک در بطری بریزید. ۲ لیتر آب معدنی به بطری اضافه کنید و اون رو به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا نوشیدنی شما آماده است. پیشنهاداتی بری سمزادیی از بدن
- مصرف فیبر که در برنج قهوهای، میوهها و سبزیجات تازه مانند هویج و بروکلی، تربچه و کنگر و چغندر فراوان پیدا میشه.
- سم زدایی از کبد با مصرف موادی مثل چای سبز و مواد غذایی سرشار از مرکبات دارای ویتامین c مانند هندوانه، توتفرنگی و لیمو ترش
- نوشیدن دو لیتر آب در طول روز
- تنفس عمیق، در هوای پاک و پر اکسیژن
- کاهش استرس با انجام راهکارهای موثر مثل یوگا
مواد سم زدا چه ویژگیهایی دارند؟ موادی که برای سمزدایی از بدن استفاده میشوند، همگی دارای ویژگیهای مشترکی هستند. برخی از این ویژگیها عبارتند از: انرژی زیاد دارای خاصیت شفافکنندگی و درخشان کردن پوست هضم و جذب سریع در بدن تنظیمکننده حرکات رودهای قابلیت بالا بردن دهنده تمرکز و دقت منبع: آشپزباشی
دیدگاه شما