آیا روغن زیتون برای پخت و پز مناسب است؟
روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست (خواص روغن زیتون)
با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنولها)، چربیهای غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد.
روغن زیتون بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟
زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایینتری نسبت به دیگر روغنها است (نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید.
البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است.
شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید چرا روغن زیتون مصرف کنیم؟
دیدگاه شما