مشکلات دیابتیها و تزریقات انسولین
افرادی که به عارضه دیابتیک دچار هستند بهتر است همیشه انسولین و وسایل تزریق آن را به همراه داشته باشند تا در مواقع ضروری انسولین مورد نیاز به بدنشان برسانند این افراد قبل از رانندگی و مسافرت باید میزان قند خون خود را چک کنند تا دچار عارضههای مختلف نشوند.
یک فوق تخصص غدد گفت:
در بیماران دیابتی تنظیم انسولین باید با توجه به عواملی مانند برنامه غذایی و میزان فعالیتهای فیزیکی و ورزش روزانه صورت گیرد فریبا محسنی فوق تخصص غدد بالغین بیان کرد:
مبتلایان به دیابت که انسولین تزریق میکنند، باید میزان انسولین مصرفیشان را خودسرانه کاهش یا افزایش ندهند. همچنین زمان تزریق انسولین به نوع آن بستگی دارد ولی به طور معمول مصرف انسولین قبل از غذا صورت میگیرد. وی با اشاره به اینکه اندازه گیری قند خون افرادی که انسولین تزریق میکنند، قبل از ورزش ضروری است؛ اظهار داشت:
این گروه از افراد باید در صورتی که قند خونشان در محدوده نرمال و مجاز بوده، اقدام به تزریق انسولین کنند. همچنین حداقل روزی یک بار قند خونشان را در منزل اندازه گیری کنند.
این فوق تخصص غدد بزرگسالان عنوان کرد:
افرادی که انسولین تزریق میکنند در هنگام سفر باید به میزان کافی انسولین همراه با دستگاه اندازه گیری قند خون در اختیار داشته باشند. همچنین در صورت مسافرت با هواپیما باید مهمان دار هواپیما را از بیماری خود مطلع کنند.
محسنی افزود:
مبتلایان به دیابت که انسولین تزریق میکنند باید قبل از رانندگی به خصوص در مسافتهای طولانی قند خونشان را اندازه گیری کنند تا با کاهش قند خون و هوشیاری مواجه نشوند. همچنین خود فرد باید با علایم افت قند خون (تعریق، تپش قلب، لرزش دست، اختلال حافظه و تکلم) آشنایی داشته باشد تا در صورت مشاهده هر یک از این موارد، سریع در جهت رفع مشکل اقدام کند.
وی ابراز کرد:
افرادی که انسولین تزریق میکنند باید افزون بر درمانهای دارویی، وعدههای غذایی خود را به طور منظم مصرف کنند و از حذف هر یک از وعدههای غذایی حتی میان وعدهها خودداری کنند.
محسنی توصیه کرد:
بنابرین مبتلایان به دیابت که انسولین تزریق میکنند باید با مراجعه به متخصص تغذیه و انجام آزمایشهای مربوطه از رژیم غذایی خاصی که توسط پزشک معالجشان تجویز میشود پیروی کنند.
این مقاله را دوست داشتید؟ آنرا به اشتراک بگذارید.
دیدگاه شما