خرید اول -AVAL-1403 کد تخفیف خرید AVAL - موبایل

چگونه دیابت نوع 3 را کنترل کنیم؟

چگونه دیابت نوع 3 را کنترل کنیم؟

چگونه دیابت نوع 3 را کنترل کنیم؟

از شدت یافتن دیابت نوع 3 پیشگیری کنید

دیابت نوع 3 یک بیماری خطرناک است که می‌تواند در عملکرد مغزتان اختلال ایجاد کند بهتر است با خواب کافی، رژیم غذایی مناسب و کاهش استرس به درمان آن بپردازید. مشکلات مروبط به حافظه و آلزایمر می‌توانند با دیابت تایپ 3 ایجاد شوند. تغذیه نقش موثری در این عارضه ایفا می‌کند سعی کنید با کمک گرفتن از روش‌های موثر درمانی خانگی و پزشکی مانع شدت یافتن این نوع دیابت در بدنتان شوید.

مطالعات محققان نشان می‌دهد، رژیم غذایی حاوی چربی، قند و غذاهای فرآوری شده، به مرور زمان مغز را فرسوده می‌کند. مصرف قند به اندازه ای در کاهش حافظه و قابلیت تفکر موثر است که محققان آلزایمر را دیابت نوع 3 نامیده‌اند که مستقیما با نوع تغذیه مرتبط است.

مطالعات صورت گرفته در سال 2005 ارتباط تکان دهنده‌ای را فاش کرد و نشان داد ارتباط مستقیمی بین دیابت و بیماری زوال عقل وجود دارد. دیابت نوع 1 و 2 به دلیل مقاومت بدن نسبت به انسولین بوجود می‌آید. دیابت نوع 1 نتیجه مستقیم ناتوانی بدن در تولید انسولین است و دیابت نوع 2 بر اثر اختلال در گیرنده های انسولین به مرور زمان بوجود می‌آید و دلیل اصلی آن زندگی بی‌تحرک و رژیم غذایی غلط است. مطالعات در این زمینه نشان می‌دهد که هورمون انسولین نقش تعیین کننده‌ای در عملکرد سلول‌های مغز دارد و رژیم غذایی چرب و پرکالری تا اندازه‌ای در عملکرد مغز و افزایش احتمال ابتلا به زوال عقل موثر است که محققان آلزایمر را دیابت نوع 3 نامیدند.

 

از شدت یافتن دیابت نوع 3 پیشگیری کنید

مطالعات نشان می‌دهد بیماران مبتلا به دیابت 2 برابر بیشتر در معرض زوال عقل قرار دارند. سلول‌های مغز نیز مانند سلول‌های سایر نقاط بدن، در برابر انسولین مقاوم می‌شوند. دلیل اصلی بروز آلزایمر، تجمع پلاک‌های بتا آمیلوئید در مغز است که یکی از مهمترین دلایل تشکیل آن، مقاومت سلول‌ها در برابر انسولین است.

 

کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 3 یا همان آلزایمر

- از رژیم غذایی پر چرب و پر کالری اجتناب کنید

- بهترین رژیم برای محافظت از مغز، رژیم مدیترانه‌ای، شامل چربی‌های مفید، میوه، سبزیجات، آجیل و ماهی است.

- با استرس مزمن مقابله کنید

زندگی پر استرس، بزرگترین جنایت ممکن علیه مغز است. استرس سبب کوتاه شدن تلومر (انتهای رشته DNA) و پیری زودرس سلول‌ها و مغز می‌شود. به علاوه هورمون‌هایی که بر اثر استرس ترشح می‌شوند، به مغز آسیب وارد می‌کنند. توکل به خداوند یکتا، مهمترین راه مبارزه با استرس است.

- خواب کافی داشته باشید

کم خوابی به مرور زمان سبب کاهش حجم مغز و بروز آلزایمر می شود. خواب مهمترین فرآیندی است که در آن سلول های مغز بازسازی می شوند. – مغز را تنبل نکنید مطالعه، بازی های فکری، یادگیری زبان جدید، به خاطر سپردن اشعار و به طور کلی فعالیت هایی که سبب فعال شدن مغز می شوند برای سلامت مغز ضروری است.

- در مجاورت بزرگراه و خیابان‌های شلوغ زندگی نکنید

آلودگی هوا مهمترین دلیل پیری زودرس مغز است. تحقیقات نشان می‌دهد که زندگی در مجاورت بزرگراه و خیابان‌های پرتردد، سبب انباشتگی آلودگی در ریه و خون می‌شود و این حالت احتمال یک نوع آسیب مغزی به نام سکته مغزی خاموش را افرایش می‌دهد. علاوه بر این، آلودگی هوا به مرور زمان حجم مغز را کاهش می‌دهد و مهمترین نشانه پیری زودرس مغز است.

- از سیگار و الکل اجتناب کنید

این مقاله را دوست داشتید؟ آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری