بنر سال نو 1403 - دسکتاپ بنر سال نو 1403 - موبایل

علائم کمبود منیزیم را بشناسید

علائم کمبود منیزیم را بشناسید

علائم کمبود منیزیم را بشناسید

منیزیم از جمله عناصر موجود در طبیعت است و در این بین سهم زیادی را به خود اختصاص داده است. این عنصر در بدن نیز نقش های مهمی را به عهده دارد به همین سبب وجود این عنصر در بدن از ضروریات به حساب می آید. به همین دلیل باید عوامل کمبود این عنصر را شناسایی کرد. 

همان‌طور که حتما از اهمیت و ضرورت وجود منیزیم برای بدن خبر دارید مطمئنا می‌دانید که کمبود منیزیم برای بدن بسیار خطرناک است

علائم کمبود منیزیم در بدن :

بدن یک انسان معمولی تقریبا یک یا دو اونس منیزیم دارد که عمدتا در استخوان‌ها و دندان‌ها، قلب و مغز و حتی مقدار کمی در خون یافت می‌شود.یعنی هرکدام از سلول­های بدن برای انجام درست وظیفه­‌ی خود به آن نیاز دارد. منیزیم هم­چنین دومین درون یاخته‌ی (یون مثبت) فراوان بدن­تان به شمار می‌آید و در بیش از سیصد عملیات سوخت وساز بدن نقش حیاتی دارد. وجود این ماده­ ی معدنی کاملا ضروری است، اما وزارت کشاورزی ایالات متحده امریکا برآورد می­کند نصف جمعیت امریکا در وعده­‌ی غذایی خود مقدار ناکافی منیزیم مصرف می‌کنند.

دلایل کمبود منیزم در بدن:

امروزه همه ما سبک زندگی پرمشغله و اغلب گیج کننده‌ای داریم، از این رو بدن‌مان هنگام دست و پنجه نرم کردن با فشار‌های روحی و جسمی ذخیره‌اش را مصرف می‌کند. ما این ماده معدنی انرژی ­زا را سریع­تر ازآن­که بتوانیم دریافت کنیم، مصرف می‌کنیم – و باید روزانه میزان ۵۰۰-۱۰۰۰ میلی گرم منیزیم دریافت کنیم. لیست طولانی علائم کمبود منیزیم شامل انقباضات صورت، لخته ­های خونی، گرفتگی پا، میگرن، اضطراب، زودرنجی، افسردگی، بیماری‌های قلبی، قند خون ناپایدار، خستگی‌ مزمن، پوکی استخوان و بی­خوابی است و فقط به این‌ها محدود نمی‌شود.

علائم کمبود منیزیم را بشناسید

دریافت مقدار کافی منیزیم حتی می‌تواند به بهبود آلزایمر کمک کند، این نظریه بر پایه­ ی توانایی منیزیم در بهبود میزان دریافت اکسیژن در مغز است. هم­چنین پس از آن­که مطالعات سطوح پایین منیزیم را در مغز افراد مبتلا به پارکینسون نشان داد، تصور می‌شود که با تشنج‌های بیماری پارکنیسون هم در ارتباط باشد.

به علاوه کمبود منیزیم با بیماری‌های مزمن نظیر دیابت نوع دوم و سندروم‌های متابولیک درارتباط است. یعنی فقر منیزیم باعث تولید بیش از حد انسولین شده و سپس این گلوکز اضافه وارد سلول‌ها می­شود و التهاب ایجاد می­کند. توقف این روند بسیار دشوار است.

به همین خاطر است که اکیدا به شما توصیه می‌کنیم امروز منیزیم را در فهرست غذای خود قرار دهید. منابع غذایی سرشار از منیزیم در سبزیجات برگ­دار سبز (اسفناج و کلم کیل)، ماهی، آووکادو، شکلات‌ تلخ، غلات سبوس­دار، حبوبات، آجیل و بسیاری از تخم‌ها ( چیا، کتان، آفتابگردان، کدو تنبل و ارزن و تعدادی دیگر) جای دارند. بهتر است مکملی با کیفیت استفاده کنید و خواهش می­کنم وقتی می‌گوییم همه مکمل‌ها یکسان نیستند به ما اعتماد کنید.

باید کوفاکتورهای منیزیم گلیسینات، مالات، تائورینات و اوروتات را داشته باشد. زیرا نسبت به سایر شکل­های آن برای تقویت سیستم­های اعضای بدن و عملکرد جسمانی، بهتر جذب می‌شوند.

فواید این چهار نیروی میزیم

  • منیزیم گلیسینات برای ذهن استرس، زودرنجی، بی‌خوابی، تمرکز و تشنج را کنترل می‌کند. تاثیرات ملین را به حداقل می‌رساند و کم­ترین احتمال را دارد باعث اسهال می‌شود. فقر طولانی­ مدت را اصلاح می‌کند. بی‌حسی، گریستن و افسردگی را کاهش می‌دهد. آرامش ذهنی را افزایش می‌دهد.
  • منیزیم اوروتات برای بدن عملکرد ورزشی را بهبود می‌بخشد. تشکیل دی ان ای و ترمیم و عملکرد قلب را تقویت می‌کند.
  • منیزیم مالات برای ماهیچه‌ها فیبرومیالژیا را درمان می‌کند. کوفتگی ماهیچه‌ها را تسکین می‌دهد. سندروم پیش از قاعدگی را مدیریت می‌کند. به عمل گوارش کمک می‌کند (پس همراه غذا استفاده شود). تولید انرژی را افزایش می‌هد.
  • منیزیم تائورینات به عملکرد سالم قلب را کمک می‌کند. از میگرن پیشگیری می‌کند. تپش قلب و آریتمی را متوقف می‌کند.

این مقاله را دوست داشتید؟ آنرا به اشتراک بگذارید

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری