جشنواره ماه لوکس - بنر دسکتاپ Up هدر تخفیف اول موبایل شهریور ۰۳

بهترین تغذیه در ماه رمضان چیست؟

بهترین تغذیه در ماه رمضان چیست؟

در ماه رمضان از چه منوهای غذایی باید کمک بگیریم؟

چه خوراکی هایی به ما در این زمینه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند راحت تر و سریعتر بدنمان به روزه داری عادت کند.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت:

از آنجا که یکی از نکات بسیار مهم در ماه مبارک رمضان توجه به تغذیه مناسب و به اندازه است، بنابراین با توجه به اینکه بدن انسان بسته به شرایط فصلی ساعاتی را در گرسنگی و بی غذایی به سر می برد لازم است که در فواصل بین افطار و سحر مواد مغذی مورد نیاز را به مقدار مناسب تامین کند. افراد روزه دار می‌بایست وعده افطاری خود را با مایع مغذی و گرم مانند شیر و حجم کمی از نان و نیز غلات، پنیر، گردو و سبزی و سوپ‌های نرم شروع کنند.

همچنین جداسازی زمان افطار تا وعده شام از آنجا که روزه داران در ماه رمضان و روزهای گرم از وعده افطار تا شام با فواصل زمانی کم رو‌به‌رو می‌شوند پس مصرف غذای سبک به عنوان وعده شام یا افطار حاوی سبزی‌ها، پروتئین و غلات و یک میان وعده کوتاه قبل از خواب به عنوان شام باید در تغذیه آنان گنجانده شود که در آن ترکیبی از سبزی‌ها و میوه‌‌ها مصرف می‌شود.

نیستانی افزود:

از خوردن غذاهای شور در ماه مبارک رمضان خودداری کنید

چرا که نمک زیاد، نیاز بدن به آب را تشدید می‌کند. در این ماه از خوردن ترشی یا غذاهای پر نمک و پر ادویه پرهیز کنید. می‌توانید برای هرچه طعم دار شدن غذا چند قطره لیمو به غذایتان اضافه کرده و نوش جان کنید. وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی حاوی مقادیر زیاد نمک، شکر و چربی نیز عطش را زیاد می‌کند اظهار داشت:

میوه‌های سرشار از فیبر مانند سیب، شلیل و هلو توانایی نگه داری آب را دارند که این آب در طول گذر مواد غذایی در روده بزرگ به تدریج جذب بدن می‌شود که در کاهش تشنگی موثر هستند.

نیستانی توصیه کرد:

به کارگیری تمامی گروه‌های غذایی در وعده سحر، افطار و شام می‌تواند تأثیر بسزایی در تغذیه بدن افراد روزه‌دار داشته باشد. گنجاندن گروه غذایی غلات مانند نان، سیب‌زمینی، ماکارونی، مواد نشاسته‌ای و غذاهای تهیه شده از گوشت کم چرب مانند سفید و قرمز بی‌چربی و کم‌چربی در تغذیه ماه رمضان از اهمیت خاصی برای تغذیه روزه‌داران برخوردار است.

چون پروتئین بیشتر بدن از گوشت و غلات تأمین می‌شود و گروه میوه، سبزی و لبنیات نیز می‌بایست کم‌چرب استفاده شود زیرا در غیر این صورت اختلال هاضمه ایجاد می‌کند.

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری