جشنواره ماه لوکس - بنر دسکتاپ Up جشنواره ماه لوکس - بنر موبایل Up

خوراکی هایی که به خون سازی مشهور هستند

خوراکی هایی که به خون سازی مشهور هستند

خوراکی هایی که به خون سازی مشهور هستند

خون ساز ترین غذاها

همه‌ی ما از اهمیت خون خبر داریم و می‌دانیم که کیفیت خون بخش بزرگی از سلامتی می‌باشد؛ برای همین دنبال خوراکی‌هایی می‌گردیم که یا خونمان را تصفیه کنند یا غلظت آن را کاهش دهند، اگر چنانچه با مشکل کم خونی مواجه شدیم سعی می‌کنیم مواد غذایی خون ساز را بشناسیم.

دقیقا در این مطلب روی صحبت ما با افرادیست که دوست دارند اطلاعاتی درباره ی خوارکی‌های خون ساز کسب کنند.

اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

 غذاهای خون ساز را بهتر بشناسید

انار خون ساز است

آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید رب انار را در پخت غذا استفاده کنید یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطی نمایید مصرف شود ترکیب برنج و حبوبات (عدس، لوبیا، نخود) یا خون ساز است مثل برنج عدس طرز استفاده حبوبات چند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.

صیفی جات

اسفناج، جعفری، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود. جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود خرما به شدت خون ساز است به صورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود.

خرما خام و خالی کم مصرف شود عسل به شدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب، هم زده مصرف شود.

هویج، سیب زمینی، خون ساز هستند

زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود آب کلم، شلغم خون ساز است، انواع کوکوها مصرف شود انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.

غذاهای خون ساز آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود. گلابی، انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود.

 

گردو، فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود.

غذا در ظروف آلمینیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود. شیر خون ساز است با عسل یا خرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود انجیر و زیتون (والتین والزیتون) در نتیجه خون ساز است انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود.

باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود. لیمو ترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود. هویج، خون ساز است مربای هویج به عنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید.

حتما از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری به شدت خودداری نمایید.

دیدگاه شما
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری