وجود سرکهی تقلبی در ترشیجات
وجود سرکهی تقلبی در ترشیجات
کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده؛ نسبت به استفاده از سرکههای تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
سید مهدی حسینی اصل، کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو "ایفدونا" در مورد ترشیجات و مصرف آن ها توضیحاتی ارائه داد.
وی افزود:
ترشیها از جمله چاشنیهایی هستند که در بیشتر کشورها از آنها استفاده میشود. ترکیب سبزیها و میوههای مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری آنها و بهره مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول بوده است.
مهندس حسینی اصل ادامه داد:
امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن میکنند.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: از آنجایی که در تهیه ترشی از میوهها و سبزیجات مختلف استفاده میشود و میوهها و سبزیجات حاوی فیبر هستند بهترین راه برای بهره مندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات بصورت تازه است.
مهندس حسینی اصل خاطر نشان کرد:
با توجه به تقلباتی که ممکن است در سرکه و سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه میشود ترشیجاتی را مصرف نمایید که دارای مجوزهای بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولین کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید میشوند.
وی گفت:
رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس، شماره پروانه ساخت و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی میباشد.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بیان داشت:
در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیهای درج شده بر روی یرچسب محصول توجه نمایید.
مهندس حسینی اصل در پایان گفت:
توصیه میشود ترشیجات را در ظروف شیشهای نگهداری کنند و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری شود.
دیدگاه شما